Her er jeg igang med massagebehandling

Velkommen til Pocas-hestemassage

Hvad er massage:

Massage af hesten har været kendt i mange år i udlandet. Svenske Marina A. Callum har gennem mange års studier i bl.a. USA., udarbejdet et program for en uddannelse af Hestemassør og terapeutet. Og som hun siger: der er intet mærkeligt eller mystisk ved at massere heste.

At omgås med heste kræver, at man lytter til hestens måde at kommunikere med os på. Spændinger og smerter i muskulaturen er årsag til mange af hestens bevægelsesproblemer. Gennem massage kan vi løsne disse spændinger og hjælpe hesten med at finde sin rette kropsbalance, og vi får fysisk og mentale tilbagemelding. Mange af de problemer som hesten har, kommer tir af spændinger. Heste er store tunge dyr, men alligevel smidige, eftersom de anvendes til mange forskellige former for ridning. En almindelig idrætsmand kan ikke konkurrere uden massage eller streching. Hesten er verdens største atlet, og burde egentligt masseres jævnligt og ikke bare når den har smerter eller skader.

Ridehestens problemer er meget varierende, afhængig af uddannelsesniveau og anvendelsesområder. De seneste statstikker over årsagerne til kasserede rideheste toppes af bevægelsesapperatets sygdomme, som står for næsten 50%. Det er også den hyppigste årsag til at dyrlægen behandlier ridehesten. Dette viser tydeligt, hvor vigtig massage kan være i et forbyggende stadium, for at modvirke spændte muskler, sener, led og et spændt nervesystem. Organer og immunforsvaret på længre sigt.

velkommen til Pocas-hestemassage

Hvordan forgår massagebehandlingen:

Vi anvender vores fingre, knoer og albuer til at trykke og strække hud og muskelvæv. Dette medfører,at blodcirkulationen øges og kroppens affaldsprodukter, inklusiv mælkesyre, hurtigere udskilles. Homonbalancen stimuleres ved at antistresshomoner frigøres under massagebehandlingen. Visse heste er mere modtagelige/følsomme og stressede end andre, og kan have stor nytte af massagens dæmpende virkning på nervesystem og blodtryk. De overstående positive effekter er forklaringen på hvorfor hesten kan øge præsitationsevne med op til 20%, hvilket kan være afgørende for en konkurrencehest. Mellem løb og konkurrence, er det vigtigt at hesten får tilstrækkelig med restitutions tid, således at musklerne bliver opbygget som de skal.Flere og flere af vores heste tilbringer en stor del af dagen i deres bokse. Hesten er et stort dyr, som fra naturens hånd er i konstant bevægelse - dette er ikke muligt i en boks.Blodcirkulationen nedsættes. Nogle heste taber humøret og bliver sure, og har derfor ikke lyst til det daglige arbejde. Det er en god ide at få "tjekket" ungheste og heste i tilridning før træningen påbebyndes/intensiveres, da ukkorrekt brug af bevægelsesapperatet, ofte er kimen til de problemer mange af vores heste senere får. Din hest behøver ikke at fejle noget for at få massage.Massage kan forbedre hestens humør, afhjælpe træthed, nervøsitet, rastløshed og galle. Massage kan være præsentiv. Spændinger opdages, før de bliver til store problemer og muskelinfiltationer, som tager lang tid at få bugt med. Så længe alle muskler hos denne topatlet fungere frit, fungere hele hesten godt. Et problem med muskler et sted på kroppen kan få hele hesten til at fungere dårligt. Det er meget bedre at forbygge end helbrede.

Endelig den eneste risiko med hestemassage er, at hesten kan begynde at kræve massage og som svar selv vil massere massøren på en kærligog legende måde. Og man får derved en firbenet ven for livet.

Massage som supplement.
Massage hverken kan eller skal afløse andre behandlingsformer.

🤒 
HUSK HESTEMASSAGE ER IKKE ET ALTERNATIV TIL TRADITIONEL DYRLÆGEBEHANDLING🤭


Velkommen til Pocas-hestemassage

behandling og priser.

Pris pr. behandling: 300,00 kr + 2,00 kr pr. km. Ved massage skal hesten være striglet og må 
     ikke være våd.

   

😎HUSK MASSAGE ER IKKE ALTERNATIV TIL 
DYRLÆGE
😎

                   
               

Velkommen til vores hjemmeside